Caută
Close this search box.

Olguţa Vasilescu acuză PNL de furt în plină pandemie

Olguţa Vasilescu

Lia Olguţa Vasilescu a afirmat că guvernul PNL ar fi furat 10 miliarde de lei (adică 2 miliarde de euro) în ultimele trei luni.

Olguţa a mai spus că, dacă încetează jafull acesta presupus de ea, vor fi bani pentru mărirea pensiilor cu 40%. Ea a anunţat că PSD va depune moţiune de cenzură, dacă se modifică Legea pensiilor.

„Biroul Permanent Naţional interimar a aprobat astăzi depunerea unei moţiuni de cenzură de către PSD în momentul în care Guvernul României va modifica prin ordonanţa de urgenţă Legea pensiilor publice. Aşa cum ştiţi şi dumneavoastră, de la 1 septembrie, ar trebui să fie o creştere a punctului de pensie până la 1.775 de lei, adică 40%. Nu pot să facă această modificare a legii decât printr-o OUG, iar, în momentul în care o vor adopta, vom începe deja strângerea de semnături pentru depunerea moţiunii de cenzură”, a declarat Vasilescu, în conferinţa de presă a PSD.

„Ca şi sursa de finanţare. Ar trebui să termine cu jaful pe care l-au început în această pandemie. Doar dacă luăm articolele scrise de presă şi adunam sumele de acolo care sunt plătite în plus pentru echipamente medicale o să vedem că 10 miliarde de lei reprezintă o glumă”, a susţinut Vasilescu.

Ea a adăugat că va fi depusă moţiune „pentru orice modificare, chiar şi cu o virgulă” a Legii pensiilor. Lia Olguţa Vasilescu nu a exclus ca moţiunea de cenzură să fie depusă în vara acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri