Caută
Close this search box.

Tăriceanu susţine că Guvernul „are idei tâmpite” şi soluţia este moţiunea de cenzură!

călin popescu tăriceanu

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, îi solicită premierului Ludovic Orban să prezinte Parlamentului un plan, pe o perioadă lungă, cu măsuri de revenire a românilor la viaţa economico-socială, un refuz în acest sens având ca soluţie moţiunea de cenzură.

„Cer Guvernului Orban să vină în fata Parlamentului pentru a prezenta un plan serios de revenire a românilor la viaţa economică şi socială. Nu un plan pentru două săptămâni, ci un plan care să aibă măsuri clare pe o perioadă mai lungă. Refuzul de a veni în fata Parlamentului este dovada cea mai clară că nu au nici un plan, că nu fac decât propagandă şi nimic altceva. Şi atunci, soluţia nu este decât una singură: moţiune de cenzură!”, a scris Tăriceanu, pe Facebook.

Liderul ALDE susţine că Guvernul PNL şi-a exprimat dispreţul faţă de Parlament şi refuză să vină să prezinte măsurile „în singurul loc unde acest plan ar putea primi greutatea şi legitimitatea de care are nevoie”.

„Anunţul autorităţilor că de la data de 15 mai măsurile restrictive vor fi ‘relaxate’ (ce expresie tâmpită!) naşte mai multă îngrijorare decât uşurare. (…) Anunţul că de pe data de 15 mai nu se prelungeşte starea de urgenţă ar fi trebuit dublat instantaneu de lista măsurilor pe care trebuie să le luăm ca să fim în siguranţă.

Ar fi trebuit însoţită de precizări mai clare legate de libertatea de mişcare între localităţi. (…) Ideea că ne vom organiza viaţa din două în două săptămâni, după ce fel de indicaţii ne dau ei, este o altă idee tâmpită. Oamenii merită să ştie cum arată un program de revenire la viaţa pentru că planurile nu se pot face de pe o zi pe altă”, a adăugat Tăriceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri