Caută
Close this search box.

Viorel Cataramă a dezvăluit motivul electoral pentru care s-a expus coronavirusului

viorel cataramă

Viorel Cataramă a avut un scop „nobil” pentru care s-a expus coronavirusului. A lăsat „liberalismul” şi a înfiinţat un nou partid, cu accente puternic naţionaliste.

Unul dintre cele mai importante scopuri ale platformei nou create este suspendarea lui Klaus Iohannis, pentru încălcarea libertăţilor şi a Constituţiei. Alte măsuri – naţionalizarea resurselor naturale și a utilităților, spargerea monopolurilor multinaționalelor, limitarea cumpărării de terenuri agricole de către străini.

„PATRIOȚI ROMÂNI, ESTE VREMEA UNIRII!
Președintele țării și Parlamentul au suspendat drepturile și libertățile noastre fundamentale fără o motivație solidă, frica fiind elementul determinant!

Drept consecință, economia a colapsat, capitalul românesc a falimentat iar milioane de români au fost aduși în pragul sărăciei și al disperării!

Toate partidele parlamentare sunt în egală măsură vinovate de această situație, instaurând în țară tirania și sclavia!

În acest context, apariția unei forțe politice care să sprijine lupta patrioților români pentru libertate și suveranitate este obligatorie; de aceea, se pune temelia și se lansează:
MIȘCAREA PATRIOȚILOR ROMÂNI (MPR).

Partidele componente ale Alianței, precum și Guvernul din umbră, inclusiv candidatul la PMB vor fi anunțate în maxim 3 săptămâni”, a anunţat Viorel Cataramă pe contul său de Facebook.

Un răspuns

  1. Partidele neparlamentare care compune Mișcarea Patrihoților Români este unul singur Dreapta Lăbăreală. cu sprijin spiritual-informativ de la PNL-AC (Aripa din Ceruri – Horia Rusu, Dinu Patriciu, Emil Hossu) pe baza algoritmului din Învățăturile fiului Teodosie către tac’su Viorel Pocăitul în curs de beatificare după martiriul îndurat la Bărbulești – Ialomița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri