Caută
Close this search box.

Ion Cristoiu minimalizează bombele spuse de Tudorel Toader, în interviul său VIDEO

ion cristoiu

Reacţia lui Ion Cristoiu, după ce dezvăluirile lui Tudorel Toader, chiar în interviul pe care el i l-a luat, au luat amploare, intrigă şi ridică semne de întrebare. Cristoiu este probabil singurul jurnalist din întreaga lume care nu se bucură că un interviu propriu are un atât de mare impact.

Ion Cristoiu este nemulţumit că Tudorel Toader, în interviul pe care i l-a luat, a spus prea multe, a dezvăluit prea multe. Mai exact, Tudorel Toader, oficial de seamă al Regimului Dragnea, a descris atmosfera de teroare din guvernul PSD şi presiunile infernale pe care Dragnea şi Tăriceanu, ambii inculpaţi, le-au făcut pentru amnistie şi graţiere.

Toader a confirmat astfel tot ceea ce propagandiştii anti-DNA, printre care se numără şi Cristoiu, au negat vehement în aceşti ani.

Cristoiu a recunoscut că nu a dorit să scoată în evidenţă pasajele din interviu referitoare la acţiunile lui Dragnea şi Tariceanu pentru a obţine ordonanţa de urgenţă pe amnistie şi graţiere. El s-a limitat să posteze pe YouTube înregistrarea video a interviului de aproximativ două ore.

Prima publicaţie care a redat dezvăluirile lui Toader a fost aktual24.ro. Articolul a devenit viral, fiind distribuit de peste 50.000 de utilizatori de Facebook. Abia a doua zi, au urmat alte câteva publicaţii şi televiziuni care au redat spusele lui Toader.

„Discuţia a pornit absolut întâmplător de la mine că n-am avut ce face. A fost o frecţie, o pocnitoare, eu nu am scris nimic. Au venit aia de la Adevărul (aktual24.ro a fost primul site care a redat declaraţiile lui Toader) şi au scris, au întrebat-o pe Dăncilă, Dăncilă a confirmat nu ştiu ce. A scris şi Anca Alexandrescu nu ştiu ce. A fost o pocnitoare. Nu justifică că preşedintele, acum, că ne gândim cu relaxarea, să vorbească despre Legile Justiţiei”, a susţinut nervos Cristoiu.

„E de porc că nu a spus că pe Cristoiu TV a apărut”, l-a atacat apoi Cristoiu pe Iohannis, într-o înregistrare, pe canalul sau de YouTube. Cristoiu a susţinut apoi că dezvăluirile lui Tudorel Toader sunt un foc mic de paie.

„Totul a pornit de la interviul meu cu fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, pe cristoiutv. Am vrut să înţeleg ca istoric de ce a eşuat această guvernare PSD. Dezvăluirile dlui Toader au fost preluate în presă. A fost un foc mic de paie şi s-a stins.

Nu a fost nici o vâlvătaie, încât preşedintele României să ne anunţe că se va lucra la Legile Justiţiei. Nu are nici o legătură. Legile Justiţiei sunt o altă temă electorală. În zilele următoare, maşinăria de propagandă a Preşedinţiei, Guvernului, serviciilor va avea drept tema asta.

O să o învie şi pe Monica Macovei şi o să înceapă o discuţie, cum a încercat PSD să omoare Justiţia şi ce reformă vor face ei”, a scris Ion Cristoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri