Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, susţine că guvernul PNL ar intenţiona să vândă „ultimele perle ale economiei româneşti – CEC, Hidroelectrica sau Nuclearelectrica”. Ciolacu afirmă că „PSD nu va permite niciodată”.

„Nu au nici o limită! Şi-au angajat toate rudele, coafezele, chelnerii şi cioclii la vârful statului! Au dat tunuri de sute de milioane de euro în plină pandemie, prin firmele de casă! Au vândut lemnul din pădurile ţării! I-au vândut până şi pe români la export, pentru agricultură, altora!

Acum vor să vândă şi companiile româneşti, ultima avuţie a statului!!!! Am avertizat încă de acum 6 luni ca aceasta gască galbenă, extrem de lacomă, va încerca să vândă România, bucată cu bucată.

#PSD nu va permite niciodată că ultimele perle ale economiei româneşti – CEC, Hidroelectrica sau Nuclearelectrica să fie vândute străinilor!

Vom opri în Parlament jaful pe care politrucii liberali l-au pus la cale. Avem o lege care deja a trecut de Senat, prin care se interzice orice vânzare a companiilor de stat pentru o perioadă de 2 ani. Mai miră pe cineva că Guvernul se opune şi a dat punct de vedere negativ?! Pentru ei, România şi interesele romanilor nu există!

PSD va lupta până la capăt pentru că NICIO companie în care statul este acţionar majoritar să nu fie înstrăinată!!!”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

295 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here