Caută
Close this search box.

PSD spune acum că Guvernul Orban e vinovat pentru creşterea numărului de infectaţi

psd

Trei luni, PSD a depus eforturi frenetice să submineze încercările autorităților de a limita răspândirea infecției cu Covid-19, iar acum, fără scrupule, partidul a început să plătească reclamă, în care acuză Guvernul pentru creșterea numărului de îmbolnăviri.

Textul sponsorizat de PSD frizează schizofrenia, crede Ziaristii.com, dar nu este de fapt decât încununarea unor calcule cinice, care mizează pe un dezastru cât mai mare în pandemie.

Social democrații au fost surprinși neplăcut să vadă că România nu se afundă într-o criză majoră, pe parcursul primului val epidemic. Li s-a luat astfel posibilitatea de a acuza Guvernul de incompetență și de neglijență criminală.

Mesajele PSD în pandemie sunt grăitoare: „virusul nu există”, „nazistul Iohannis vrea să ne cipeze”, „masca e botniță”, „Guvernul falsifică datele”, „spitalele torturează pacienții”.

Reclama sponsorizată de PSD pe Facebook, în care Guvernul e învinuit pentru epidemia de coronavirus și consecințele sale economice

(După 3 luni în care au susținut că epidemia e “o prostie”, partidul-mafie acuză Guvernul pentru creșterea numărului de îmbolnăviri)

“Orban joacă testarea românilor la păcănele! Orban minte și încearcă să paseze responsabilitatea altora. Ca de obicei, nimic nou!

De la începutul epidemiei de COVID-19, #PSD i-a spus ceea ce spunea toată lumea: Testați! Testați! Testați! Nu au făcut acest lucru pentru că bravau spunându-le românilor cât de bine au gestionat ei situația și cât de puține cazuri are România.

Normal că erau puține cazuri, când făceau puține teste.
⚠️ De ce luni de zile nu au procesat 12.000 de teste/zi?
⚠️ De ce atunci făceau doar 1.500 de teste/zi, folosind doar jumătate din capacitate în acele zile?
⚠️ De ce nu i-au testat pe cei care trăiau alături de cei infectați? Ei nu intrau în definiția de caz suspect elaborată de Ministerul Sănătății.
⚠️ De ce s-au temut de testarea prin sondaj începută de Gabriela Firea la București, prin care se putea stabili #procentul din populație afectat de pandemie?

Neprezentarea tuturor datelor înseamnă tot #MINCIUNĂ, domnule Orban! O minciună care a condus la spitale închise pentru bolnavi cronici, măsuri aberante pentru populație, peste 500.000 de locuri de muncă desființate, inflație galopantă și deficit bugetar cu două cifre!“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri