Caută
Close this search box.

VIDEO Conf.Dr. Elena Copaciu: La patul bolnavului, există încă deficiențe

Conf.Dr. Elena Copaciu, medic primar Anestezie Terapie Intensivă a declarat la MagnaNews LIVE că, la patul bolnavului, avem încă multe deficiențe și că ”există o disoluție de autoritate în sistem”.

Medicul Elena Copaciu a mai afirmat că ”plasarea sub control judiciar a fostului șef Unifarm, Adrian Ionel, nu e o surpriză”.

Elena Copaciu a comentat și adoptarea de către Cameră a moțiunii simple împotriva lui Nelu Tătaru, ministrul Sănătății: ”Nelu Tătaru a fost numit ministru exact când ardea mai tare, când spitalele județene cădeau și cazurile de Covid creșteau de la o zi la alta, adică într-un moment când nimeni nu-și dorea această funcție. Indiferent ce i se poate reproșa, faptul că a rămas un pilon de calm și comunicare, a contat mult. A fost omul care a făcut teren, a bătut cu piciorul spitalele, expunându-se personal unor riscuri foarte mari”.

”Este o rușine faptul că pacientul suferă de durere și în spital și în afara spitalului”, a afirmat Elena Copaciu, referindu-se la incapacitatea spitalelor de a aplica regulile care vizează terapia durerii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri