Caută
Close this search box.

VIDEO. Cum a jignit-o Ludovic Orban pe Raluca Turcan, insinuând că ar fi trecut prin patul lui Stolojan. Dar ea l-a iertat

orban

Se spune că în război și în dragoste nimic nu este imposibil, expresia fiind valabilă și în politica românească, acolo unde conflictele și taberele se fac și se desfac NUMAI DUPĂ CUM O CER INTERESELE. Personale, desigur.

Ludovic Orban a jignit toate doamnele din PNL

Un exemplu edificator, cel puțin în ceea ce privește politica din România, ar putea fi relația dintre cei doi actuali lideri, importanți, din interiorul PNL, și anume fostul și potențial, viitorul premier, Ludovic Orban și vicepreședintele partidului, Raluca Turcan, dar și alte doamne membre ale Partidului Național Liberal.

Acum, mai bine de 11 ani, Ludovic Orban arunca bomba în presă, dar și în interiorul partidului, referitor la colegele lui, spunând că nu este nevoie să se ajungă la compromisuri pentru a obține funcții. Astăzi, a ajuns să împartă cu ele Cabinetul. ”Le-am spus colegelor mele că la liberali, doamnele pot să-și facă o carieră politică și că nu este necesar să treacă prin patul nimănui pentru a ajunge să câștige funcții publice. Un exemplu ar fi cel al Ralucăi Turcan, care a fost asistenta domnului Stolojan, dar și altele.”, spunea Ludovic Orban, citat de playtech.ro.

Raluca Turcan, acuzată că a trecut prin patul șefilor pentru funcție. Dezvăluiri șoc făcute de Ludovic Orban
Raluca Turcan, acuzată că a trecut prin patul șefilor pentru funcție. Dezvăluiri șoc făcute de Ludovic Orban

Actualmente vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, la momentul acelei declarații, a reacționat imediat, scandalizată fiind de remarcile lui Orban. ”Nu cred că mai am ce să discut în acest moment cu domnul Ludovic Orban. Dacă așa înțelege domnia sa să facă politică, este problema lui. Este chiar problema lui și a Partidului Național Liberal.”, a fost răspunsul doamnei Turcan.

Insinuări nepotrivite, făcute de Ludovic Orban

Dar..războiul era departe de a se fi încheiat, conflictul derulându-se în spațiul public, la posturile de televiziune. În intenția sa, Orban, ironic, invitat la una din emisiuni a încercat să atingă coarda sensibilă a tinerei Raluca Turcan, dedicându-i o melodie, în emisiunea celebrei Mihaela Rădulescu, răspunsul Ralucăi Turcan fiind foarte limpede și tranșant ”la mine va fi fără efect!”, continuând cu altă replică, bătând un apropos la versurile melodiei, ”bătaia pentru mine n-ar avea efect, pentru că am făcut și arte marțiale.

Dar, cum se întâmplă în politica mioritică, anii au trecut, și cei doi, din dușmani aprigi, au devenit prieteni și parteneri politici de primă mână. Am putea, din păcate, sau din fericire pentru unii, să-l parafrazăm pe inegalabilul Caragiale care, în ”O scrisoare pierdută”, face o radiografie cât se poate de actuală a politicii românești, chiar avându-i ca protagoniști pe cei doi, odinioară, rivali și dușmani, și actualmente (parol mon cher!), aliați, parteneri și conducători iluștri ai PNL, cum arata redactorii de la playtech.ro.

Acum, la momentul 2020, Raluca Turcan are o schimbare de optică, la 180 de grade, și declară că-l susține pe Ludovic Orban, atât la șefia PNL, cât și în a doua cea mai mare funcție în stat, cea de Premier al României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri