Caută
Close this search box.

„Acest eşec politic care se numeşte Orban va pleca acasă”

Declarația a fost făcută luni seara, în direct, la o oră de vârf a serii de luni și la o emisiune tv extrem de vizionată: „toate forţele politice să sancţioneze prostia care zace în acest Guvern”. În plus, Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor a anunţat din nou că toţi parlamentarii PSD au semnat textul moţiunii de cenzură care va fi depusă după încheierea stării de alertă. MagnaNews a semnalat deja acest lucru.

„Este a doua oară când acest Guvern ne lasă într-un vid legislativ. În loc să-şi dea demisia şi să plece naibii acasă, au început să vină cu atacuri la adresa CCR.

Este nepermis aşa ceva. Îmi pare rău că nu ies toate forţele politice să sancţioneze prostia care zace în acest Guvern”, a declarat Marcel Ciolacu la România TV.

Liderul interimar al PSD a explicat că toţi parlamentarii social-democraţi au semnat textul pentru moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban.

„În momentul în care vom depune moţiunea de cenzură, garantat va trece de Parlament. Acest eşec politic care se numeşte Orban va pleca acasă”, a menţionat Ciolacu.

În cadrul emisiunii „Punctul Culminant”, Marcel Ciolacu i-a explicat jurnalistului Victor Ciutacu faptul că specialiştii PSD vor parcurge marţi textul proiectului legislativ depus de Guvern privind carantinarea şi izolarea pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus. Preşedintele Camerei Deputaţilor a explicat că, cel mai probabil, Camera Deputaţilor va fi prima sesizată, iar Senatul camera decizională în acest caz.

Marcel Ciolacu a afirmat că social-democraţii vor depune amendamente în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri