Caută
Close this search box.

Fostul şef SRI Prahova lucrează la Poliţia Sector 1, controlată de PSD-istul Dan Tudorache

sri

Sângele apă nu se face şi epoleţii sunt până în carne! Clotilde Armand, candidata USR la Primăria Sectorului 1, anunţă că fostul şef al SRI Prahova, Ion Stănescu, lucrează ca şef în Poliţia Locală a sectorului. Sectorul 1 este condus de primarul PSD, Daniel Tudorache.

„Pentru cine nu ştie, la Poliţia Locală Sector 1 este director executiv la Direcţia Suport Operaţional domnul Ilie Ion Stănescu – fostul şef SRI Prahova. Dumnealui are un salariu bun şi pensia specială aferenta. Mai are şi o firmă împreună cu fină d-lui George Maior”, anunţa Armand.

Oana-Magdalena Ciobanu, soţia finului lui Maior, lucrează în mai multe proiecte medicale ale Ministerului Apărării. Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, Oana-Magdalena Ciobanu este acţionar la Centrul Medical Antisigma SRL, societate ce se ocupă de activităţi de asistenta spitalicească.

Centrul Medical Antisigma nu are activitate financiară, în schimb, Oana-Magdalena Ciobanu are câţiva parteneri de afaceri cel puţin interesanţi, unul dintre administratorii firmei fiind fostul şef al SRI Prahova, Ilie Ion Stănescu, scria Gazeta de Cluj anul trecut.

Fostul ofiţer SRI Adrian Radu a povestit în octombrie 2010, într-un interviu acordat jurnaliştilor de la România Liberă ca Ion Stănescu s-a pensionat de frică, după ce fostul şef al SRI, Radu Timofte ar fi blocat dosare operative care vizau infracţiuni în domeniul comerţului cu petrol, alcool şi în domeniul unor privatizări oneroase.

”La dosarul instrumentat de noi, care viză, între altele, şi un om de afaceri din zona Campina, au avut acces, în ordine ierarhică col. Ion Stănescu (şeful SRI Prahova), generalul Ovidiu Soare (şeful Inspectoratului de Apărare a Constituţiei şi a Siguranţei Economice din centrală SRI) şi Radu Timofte (şeful SRI). Ei ne-au trădat. În faţa noastră, şeful SRI Radu Timofte ne-a spus că este cel mai grav caz economic de după 1990, dar pe la spate ne-a trădat cazul. Generalul Soare s-a dus şi i-a spus totul lui Adrian Năstase; apoi omul de afaceri din Câmpina a fost avertizat. Drept răsplată pentru noi, conducerea SRI ne-a decimat echipa, iar lui Soare i-au mai dat o stea de general. (…) Pot să vă mai spun că şeful nostru de la SRI Prahova, col. Stănescu, de frică s-a pensionat”, spunea în 2006 ofiţerul Adrian Radu.

Un răspuns

  1. Interesant articolul și datele ce le conține . Pesemne sunt multe interese la mijloc pentru care acest Stănescu Ion a ajuns pe statul de plată al Poliției locale a sectorului 1 . Pentru faptele lui anterioare ,când era mare șef la Prahova și ,împreună ,cu generalul-infractor Soare O. cei doi ar trebui cercetați de organele judiciare pentru fapte grave împotriva siguranței economice a României . Timofte Radu ,ex-directorul SRI din acea perioadă nu mai poate răspunde penal pentru că s-a dus la cele veșnice ,deși cred că în această speță vinovatul principal chiar el este și comanditarii politici din PSD. O cloacă mizerabilă care cică au condus destinele Serviciului într-o perioadă de timp destul de tulbure ,dar ei au fost niște infractori de rang înalt ,cu sau fără epoleți . Îi cataloghez ca trădători de neam și țară pe cei din articolul de mai sus .!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri