Caută
Close this search box.

Un grup mare de primari PSD din Teleorman trec la liberali

psd

Întâlnire de gradul zero la Palatul Victoria. 41 de primari din județul Teleorman au participat la o serie de discuții cu miniștrii Guvernului și cu premierul Ludovic Orban.

Prezența edililor șefi la sediul Executivului a fost confirmată de către secretarul de stat Cristi Barbu, care a precizat că alături de primarii PNL din județ și patru foști membri ai ALDE și PMP, la eveniment au participat 11 primari PSD din Teleorman, care și-au exprimat dorința de a candida pentru un nou mandat pe listele liberalilor.

Principalele teme de discuții, după cum a precizat Cristi Barbu, au făcut referire la proiectele ce se implementează la nivelul comunităților locale, dar și la cele ce urmează a fi demarate, cum ar fi înființarea rețelelor de gaze naturale, asfaltarea drumurilor comunale sau proiectele de apă și canalizare.

“Așa cum am spus în nenumărate rânduri, județul trebuie să recupereze timpul pierdut în cei 30 de ani de domnie PSD. Executivul condus de Ludovic Orban va acorda o importanță aparte Teleormanului, prin implementarea unor proiecte vitale pentru dezvoltarea zonei.

Referitor la prezența celor 11 primari PSD, confirm acest aspect. Pot să spun că este doar începutul naufragiului în PSD. În următoarele zile, cel mai târziu săptămâna viitoare, alți 7-8 primari social democrați vor veni lângă noi. Va fi o conferință de presă, unde veți afla adevăratul motiv pentru care au plecat din PSD.

Nu au fost amenințări sau alte presiuni asupra domniilor lor, așa cum se smiorcăie unii în conferințe de presă”, a declarat Cristi Barbu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri