Caută
Close this search box.

Tragedie într-un spital COVID din Argeş. Polițiștii investighează cazul

Tragedie într-un spital Covid din Argeș, unde o femeie de 71 de ani a murit după ce a căzut de la etajul 1 al unității medicale în care era internată.

În acest moment, polițiștii argeșeni desfășoară o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul femeii.

Pacienta era internată de zece zile în spitalul din Valea Iașului, dar evoluția bolii era mulțumitoare. Probleme mai mari are soțul său, infectat de asemenea cu SARS-COV2.

Medicul curant spune că a stat de vorbă cu pacienta în dimineața tragediei, dar aceasta nu părea să aibă un moral foarte scăzut.

„I-am recoltat și testul de control, așteptam rezultatul, să vedem dacă aveam rezultat negativ o externam la domiciliu”, a declarat medicul curant, Alexandru Dinescu, potrivit Digi24.

Însă noaptea trecută, un apel primit la Serviciul Unic de Urgență 112 anunța că femeia s-ar fi aruncat în gol de la balconul salonului. Medicii de la SMURD și cei de la spitalul Valea Iașului au încercat timp de peste 45 de minute să o resusciteze pe pacienta prăbușită de la etaj.

„N-a mai răspuns manevrelor de resuscitare si s-a constatat decesul”, a confirmat Florentina Matei, managerul de la Spitalul din Valea Iașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri