Caută
Close this search box.

Tudor Chirilă îl critică pe prim-ministrul Ludovic Orban

tudor chirilă

După o nouă zi cu număr record de noi îmbolnăviri în 24 de ore (614), muzicianul Tudor Chirilă a postat un mesaj tăios, pe pagina sa de Facebook:

„(…) Am renunţat să încerc să conving pe cineva de ceva, dar dacă tot am o pagină de Facebook m-am gândit să spun că, în momentul ăsta, lupta cu această pandemie a devenit o chestiune de repsonabilitate individuală. Şi nu faţă de tine, ci faţă de ăla de lângă tine. Dar asta e o bătălie grea, să te gândeşti la celălalt (…)”, scrie Chirilă, printre altele.

Tudor Chirilă – actor, muzician, compozitor şi producător, recunoscut pentru implicarea să civică din ultimii ani- a postat un mesaj dur, pe pagina sa de Facebook, în contextul numărului record de îmbolnăviri, din ultimele două zile.

El acuză politicienii de exemplul prost pe care l-au dat românilor – unii dintre ei accidental (Ludovic Orban, de ziua sa, în clădirea Guvernului, alături de alţi penelisti, fără mască), alţii instigând intenţionat la nerespectarea regulilor impuse de pandemie şi încălcarea legii (numeroşi parlamentari ai puterii, în frunte cu şeful PSD, Marcel Ciolacu).

„Când vezi doi parlamentari PSD cu mutre abrutizate cum refuza să se supună restricţiilor COVID, chestionează arogant şi mitocănesc autoritatea poliţiei şi fac pe şmecherii protejaţi de parlament realizezi (pentru a câta oară?) pe mâna cui a încăput statul roman în ultimii treizeci de ani. (…) când politicienii de tipul parlamentarilor shaormisti defilează cu „nu port masca”, „e vrăjeală virusul”, atunci cetăţenii noştri se simt validaţi în bănuielile lor. Ieri domnul Ludovic Orban – Liderul Dreptei Româneşti a făcut apel la responabilitate şi la respectarea regulilor şi poate de-abia acum a realizat cât rău a făcut chermeza <<nevinovată>> din biroul lui, când băieţii fumau şi beau de ziua şefului, iar măştile deveniseră un accesoriu dispensabil. Imaginea aia nu avea cum să nu lucreze în mentalul colectiv.” –scrie Tudor Chirilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri