Caută
Close this search box.

HORROR în supermarket! Un bărbat a murit, a fost acoperit și lăsat pe podea, iar oamenii și-au continuat cumpărăturile

Scene de groază într-un supermarket din Brazilia: Un bărbat a murit în timp ce se afla în incinta masgazinului, însă trupul i-a fost lăsat pe podea și i-a fost acoperit cu umbrele, în timp ce clienții și-au continuat cumpărăturile ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Spațiul în care a fost lăsat trupul neînsuflețit al bărbatului a fost apoi înconjurat de cutii, probabil pentru ca restul clienților să nu observe ceea ce se întâmplă, relatează Reuters.

Se pare că incidentul a avut loc pe 14 august, la un Cerrefour din Țara Cafelei, însă informațiile despre acesta au apărut în spațiul public abia în această săptămână, după ce mai mulți oameni au criticat în mediul online modul în care angajații supermarketului au ales să gestioneze situația.

Scene de groază într-un supermaket din Brazilia: I-au acoperit trupul cu niște umbrele, deși zeci de clienți își făceau cumpărăturile

Însă miercuri, 19 august, reprezentanții Carrefourului din Recife, Brazilia, și-au cerut scuze în mod public, punctând că gestionarea incidentului a fost una neadecvată.

Potrivit sursei citate, bărbatul, care era manager de vânzări, s-a simțit rău în timp ce se afla la serviciu iar la început i s-a acordat primul ajutor fiind chemată o ambulanță. Ulterior, bărbatul a murit iar angajații au „urmat regulile de a nu înlătura corpul din loc”.

A murit în timp ce se afla la serviciu

Recent, filială a schimbat regulile interne astfel încât dacă un astfel de incident va mai avea loc în magazin, acesta să fie închis până la rezolvarea situației.

„Ne cerem scuze faţă de familie şi suntem pregătiţi să o sprijinim în orice mod necesar”, se mai precizează în comunicatul Carrefour Brazilia.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri