Caută
Close this search box.

Primăria Capitalei. Cine ar câştiga chiar azi!

nicuşor dan

Extrem de interesant. Mai ales că vine de la două partide! Cozmin Gușă a prezentat pe pagina de Facebook sondajele interne ale principalelor partide politice în bătălia pentru Capitală. Se remarcă o ușoară creștere pentru candidații PSD și PNL ,cu o săptămână înainte de startul campaniei electorale.

”FIREA și NICUȘOR, CREȘTERE UȘOARĂ, BĂSE PE PANTĂ DESCENDENTĂ,” a scris pe rețeaua de socializare fostul director de campanie, din 2004, al lui Traian Băsescu.

Conform sondajelor oferite de Cozmin Gușă, Firea este în grafic pentru a câștiga un nou mandat pentru un nou mandat. Firea este urmată de principalul contracanditat, Nicușor Dan. Fostul președinte, Traian Băsescu, este la o distanță semnificativă și va avea mult de recuperat în următoarea lună.

Cozmin Gușă a prezentat sondajele. Ce avans are Gabriela Firea

Conform sondajului PSD, Cozmin Gușă ne anunță că actualul primar are 43% din alegători. Firea este urmată de propunerea dreptei. Nicușor Dan stă la 34% cu doar o lună înainte de alegeri.

În sondajul PNL diferențele dintre cei doi favoriți rămân aprope neschimbate. Astfel, Gabriela Firea are 38%, iar Nicușor Dan este la 30%. Atât în sondajul PSD, cât și în cel PNL, Traian Băsescu este la o distanță importantă (15% în sondajul PSD, respectiv 14% în cel PNL).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri