Ana Blandiana îndeamnă locuitorii Bucureştiului să meargă la vot duminică, 27 septembrie, să renunţe la excursiile de weekend şi să dea examenul maturităţii.

„Dacă locuitorii Bucureştiului nu vor merge să voteze un om care şi-a dat aproape două decenii din viaţă pentru a salva clădirile de patrimoniu ale unui oraş care are atâta nevoie de salvare, apărându-le în justiţie împotriva mafiilor imobiliare, politicienilor corupţi şi instituţiilor indiferente; dacă tinerii Bucureştilor nu vor renunţa la excursia din weekend pentru a vota un om care a gândit şi a prezentat soluţiile inteligente şi raţionale de europenizare a unui oraş care le aşteaptă de 30 de ani, atunci ei vor fi cei care vor cădea la examenul alegerilor.

Prin tot ce a făcut de ani de zile, Nicuşor Dan a trecut examenul pentru Bucureşti, mai trebuie să-l trecem şi noi, alegătorii”.

„A considera alegerile un examen pe care politicienii sunt obligaţi să îl dea din patru în patru ani este cu siguranţă cea mai firească şi exactă dintre comparaţii.

Există însă momente politice în care lucrurile dau semne că îşi nuanţează şi chiar îşi schimbă înţelesul. Există momente politice în care mersul la vot este un examen pe care trebuie să-l dea, înaintea politicienilor, alegătorii”, a scris Ana Blandiana pe contul său de Facebook.

385 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here