Caută
Close this search box.

Băsescu îi atacă violent pe Orban – „rebut politic” şi pe Anisie, o analfabetă funcţional

traian băsescu

Traian Băsescu l-a atacat pe Ludovic Orban, pe care l-a numit „rebut politic”. Apoi a declarat, întrebat cum vede performanta ministrului Educaţiei, Monica Anisie, că PNL a ajuns să guverneze cu oameni care, în alte Cabinete, erau în linia a treia sau a patra.

Candidatul PMP la Primăria Capitalei a adăugat că acum aceste persoane sunt în linia întâi. El a adăugat că ministrul Monica Anisie este în categoria analfabeţilor funcţional din Guvernull Orban, în pofida faptul că este profesoară.

„Ce performanţă? Hai să fim serioşi! Practic PNL, ca de altfel şi PSD, aceste două partide mari, de asta este nevoie de un al treilea, de un PMP, au ajuns să guverneze cu linia a patra, a cincea dintre specialiştii pe care îi au, pentru că această linie a ajuns acum linia întâi. Gândiţi-vă ce miniştri aveau în trecut, ce miniştri au acum şi PSD, şi PNL.

Deci guvernează acum cu analfabeţii funcţionali care au ajuns în funcţii înalte, iar doamna Anisie, fie ea şi profesoară, este în această categorie, pentru că nu înţelege ministerul ei. Degeaba citeşte despre educaţie, pentru că nu înţelege.

Dacă ar fi înţeles, primul lucru pe care l-ar fi anunţat doamna Anisie era „dragi părinţi şi copii, având în vedere situaţia de pandemie, pentru că totuşi este necesară şi predarea faţă în faţă cu profesorul, dar am selectat ce este esenţial pentru copii, pentru viitorul lor, şi am făcut o reducere consistenţă a curriculei””, a afirmat Traian Băsescu, întrebat fiind, la prezentarea programului politic, cum vede performanta Monicăi Anisie şi dacă aceasta ar trebui remaniată de la conducerea Ministerului Educaţiei.

El a adăugat, potrivit ziare.com, că ministrul nu a luat măsurile pentru reducerea timpului pe care un copil îl stă la şcoală, în contextul pandemiei de COVID-19 si a dat exemplul unei şcoli din Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri