Liderii europeni consideră foarte bune măsurile pe care Guvernul României le-a adoptat în această perioadă, atât pentru sănătatea populației, cât și pentru protejarea economiei, a anunţat Florin Cîţu după reuniunea președinției grupului PPE.

„UE și-a demonstrat solidaritatea în aceasta criză mondială și se prefigurează un plan de relansare economică nemaiîntâlnit de la cel de-al doilea război mondial și până astăzi. Avem sprijinul partenerilor noștri europeni și acest lucru reprezintă o șansă unică pentru România după 30 de ani in care s-au întârziat reformele.

După reuniunea președinției grupului PPE „Solidari pentru redresarea Europei”, la care am participat astăzi, pot să vă spun că liderii europeni consideră foarte bune măsurile pe care Guvernul României le-a adoptat în această perioadă, atât pentru sănătatea populației, cât și pentru protejarea economiei.

Aceste discuții mi-au întărit convingerea că România va beneficia real de fondurile destinate relansării, iar la sfârșitul următorului ciclu financiar vom avea o economie mult mai complexă și competitivă, așa cum merită românii.

FOTO: Facebook

Din această perspectivă, devine mai important ca niciodată să avem administrații locale capabile să gestioneze corect și eficient aceste sume uriașe și o majoritate parlamentară pro-europeană”, a scris Florin Cîţu pe pagina sa de Facebook.

98 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 2 =