Caută
Close this search box.

Clotilde Armand, huiduită la lansarea programului pentru sect. 1. Reacţia lui Orban

Clotilde Armand a fost huiduită marţi după-amiază, în zona Parcului Herăstrău, unde şi-a lansat programul propus pentru Primăria Sectorului 1.

Candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS la alegerile locale a fost  întâmpinată cu un limbaj vulgar din partea câtorva persoane aflate în zonă.

O persoană aflată în mulţimea adunată la faţa locului a început să strige injurii la adresa PNL şi amintea constant de jaful de la Bechtel, întrebând „unde sunt banii de la Bechtel?”.

Premierul Ludovic Orban a acuzat că aceste persoane sunt „exponenţii PSD” şi comportamentul acestora denotă lipsă de educaţie şi obrăznicie, potrivit News.ro.

„Dragi colegi, să nu faceţi niciodată ce fac aceşti exponenţi ai PSD care arată ce a adus PSD pentru Sectorul 1 – lipsă de educaţie, lipsă de civilizaţie şi obrăznicie la maximum.

De astfel de lucruri vrem să scăpăm în Bucureşti, în Sectorul 1 şi în România. Prezenţa mea astăzi aici este foarte limpede şi urmăreşte un scop clar – să transmit un mesaj de susţinere din partea PNL pentru candidatura lui Clotilde Armand.

Ea putea să fie primarul Sectorului 1 încă din 2016. Din păcate, la numărarea voturilor lucrurile au ieşit altfel decât în sondaje şi Sectorul 1 a avut de suferit”, a afirmat Ludovic Orban marţi după-amiază la evenimentul de prezentare a proiectelor propuse de Clotilde Armand pentru dezvoltarea Sectorului 1.

Şeful Executivului a mai spus că Sectorul 1 a fost cel mai prost administrat sector din Bucureşti şi riscă să ajungă aproape de nivelul Sectorului 5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri