Caută
Close this search box.

Naţionala lui Mutu a învins şi în Malta, în preliminariile CE Under-21

Selecţionata de tineret a României a învins echipa Maltei cu 3-0 (2-0), marţi seara, pe Centenary Stadium din Ta’ Qali, în Grupa a 8-a a preliminariilor Campionatului European de fotbal Under-21 din 2021.

Echipa antrenată de Adrian Mutu a câştigat fără probleme, prin golurile marcate de Dennis Man (6), Valentin Costache (41 – penalty) şi Darius Haruţ (83), la capătul unui meci în care a avut o posesie covârşitoare.

”Tricolorii mici” au deschis scorul rapid, prin Dennis Man (6), la capătul unui contraatac.

Mihăilă a ratat două şanse bună, mai întâi nu a ajuns la centrarea lui Man (12), iar apoi şutul său a fost respins de portar (32).

Malta a avut o singură mare ocazie în acest meci, dar Vlad a respins şutul lui Attard (29), potrivit Agerpres.

Selecţionerul echipei naţionale de tineret, Adrian Mutu, a declarat, marţi seara, că îşi doreşte ca atât selecţionata sa, cât şi prima reprezentativă a României, antrenată de Mirel Rădoi, să joace anul viitor la turneul final al Campionatului European.

În celelalte meciuri din grupa României, Danemarca a învins Irlanda de Nord cu 1-0, în deplasare, iar Ucraina a dispus cu 2-0 de Finlanda, tot în deplasare.

În clasament, pe primul loc se află Danemarca, 19 puncte (7 jocuri), urmată de România, 16 p (7 j), Finlanda, 7 p (7 j), Ucraina, 7 p (6 j), Irlanda de Nord, 6 p (7 j), Malta, 1 p (6 j).

Următoarele meciuri vor avea loc pe 9 octombrie, Irlanda de Nord – Finlanda, Ucraina – România şi Malta – Danemarca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri