Caută
Close this search box.

Nicuşor Dan va face plângere penală împotriva parlamentarilor PSD care l-au denunţat la DNA

nicuşor dan

Deputatul Nicuşor Dan, candidat susţinut de Alianţa USR PLUS şi PNL la Primăria Capitalei, a anunţat, miercuri, că va face plângere penală pentru „denunţ calomnios” împotriva parlamentarilor PSD care au sesizat DNA în cazul înregistrărilor apărute în spaţiul public.

„Înţeleg că nişte parlamentari PSD au făcut o plângere penală împotriva mea la DNA. Pentru aceşti parlamentari o să fac eu plângere penală pentru denunţ calomnios, pentru că în ţara asta cine face plângere penală ştiind că minte este un infractor şi o să le fac plângere penală”, a afirmat Dan, la o conferinţă de presă.

El a adăugat că a dat deja explicaţii în presă privind aceste „înregistrări şi răstălmăciri de înregistrări”, menţionând că nu este vorba de niciun fel de corupţie.

„Tot ce înseamnă înregistrări şi răstălmăciri de înregistrări am dat explicaţiile ieri, sunt o chestiune absolut punctuală, nu este vorba de niciun fel de corupţie şi îndemn bucureştenii să nu se ducă pe aceste piste care abat atenţia publică de la lucrurile care sunt importante”, a susţinut Nicuşor Dan, potrivit Agerpres.

Candidatul la Primăria Capitalei a completat că pe Gabriela Firea o va acţiona într-o instanţă civilă.

„Imediat ce juriştii vor redacta (acţiunea în instanţă – n.r.), până la sfârşitul săptămânii o facem. Ştiţi că a fost dezincriminată calomnia, acolo o să fie un proces civil, că ea m-a acuzat de nişte fapte în mod mincinos. Pentru procesul civil cu Gabriela Firea, o să cer daune pe care le voi vărsa după aceea unei asociaţii”, a explicat Dan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri