Caută
Close this search box.

Prinţul Nicolae: Se poate ca în timpul vieţii mele România să revină la monarhie!

prinţul nicolae

Prinţul Nicolae al României a vorbit despre primul său copil pe care-l va avea cu soţia sa, Alina-Maria, despre cum a decurs sarcina acesteia, despre dorinţa sa de a se reapropia de Familia Regală şi despre şansele revenirii monarhiei în România.

Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai I, a anunţat pe 1 iunie că soţia sa, Alina-Maria, este însărcinată şi va naşte în luna noiembrie a acestui an. Nepotul Regelui Mihai s-a căsătorit cu Alina Binder pe 30 septembrie 2018 la Biserica Sfântul Ilie, din Sinaia.

Absolvent în 2012 al Colegiului Royal Holloway de la Universitatea din Londra, specialitatea management, Nicolae al României s-a dedicat de atunci cauzei României, fiind implicat inclusiv în numeroase acţiuni caritabile.

Ce spune despre revenirea la monarhia constituţională Prinţul Nicolae. Fragment din interviul dat:

Adevărul: În octombrie 2019, când aţi fost prezent alături de soţie la funeraliile Reginei Elena de la Curtea de Argeş, nu puţini au fost cei care au strigat: „Regele Nicolae”. Pe 30 septembrie 2018, când aţi ajuns la biserică la Sinaia pentru cununia religioasă, numeroşi oameni au strigat: „Trăiască viitorul rege al României!“. Ce mesaj aveţi pentru toţi aceşti oameni?

Sunt onorat că oamenii ne sprijină în acest fel. Însă ce este important este să fim uniţi şi să păstrăm vii memoriile regilor şi reginelor şi să continuăm valorile lor morale.

Mă bucur foarte mult că memoria Regelui Mihai încă este vie. Valorile deosebite lăsate de înaintaşii dumneavoastră pot fi însă continuate sub actuala formă constituţională din România? Valorile, cred că da. Dar nu ca înainte. Nu ca într-un regat, de exemplu.

Noi încercăm să trăim cu aceste valori morale speciale, le voi transmite şi copilului meu. Şi cred că fiecare dintre noi putem să facem la fel. Putem să le spunem fiecare copiilor noştri ce a făcut fiecare rege şi regină pentru ţară şi cum s-au comportat cu oamenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri