Caută
Close this search box.

Proces electoral încheiat în Penitenciarul Tulcea şi în Centrul de Arestare Preventivă

penitenciarul tulcea

Toate persoanele private de libertate cu drept de vot aflate în Penitenciarul cu Regim de Maximă Siguranţă (PRMS) din municipiul Tulcea şi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) şi-au exercitat dreptul constituţional, au anunţat reprezentanţii celor două instituţii.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Tulcea, Mariana Rusu, a declarat, pentru AGERPRES, că din cele 810 persoane aflate în instituţie, 35 au făcut solicitări pentru a participa la alegerile locale, iar astăzi au votat 34, informează Agerpres.

„După verificarea actelor de identitate, s-a constatat că una dintre persoanele care a făcut cerere pentru a vota nu avea acest drept. Procesul electoral s-a desfăşurat fără probleme”, a menţionat reprezentanta PRMS Tulcea.

Ea a mai spus că din cele 810 persoane private de libertate din cadrul penitenciarului, 57 se află în secţia din comuna Chilia Veche, însă aici nicio persoană nu avea acest drept.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea, Irina Manolache, a precizat că duminică şase persoane private de libertate aflate în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă şi-au exercitat dreptul constituţional de a vota.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri