Caută
Close this search box.

Birchall despre Gabriela Firea: „Vrea să intre în Cartea Recordurilor, la categoria: impostură, demagogie şi penibilism!”

birchall

Ana Birchall ironizează fotografia prin care Gabriela Firea îl sfidează pe Nicușor Dan, din biroul de primar general al Capitalei.

„Gabi Superglue sau când nu știi să pierzi cu demnitate și continui să minți cu tupeu și ipocrizie, că lucrezi pentru că îți pasă de bucureșteni.. atât de mult îți pasă încât fugi în Senat, în loc să stai consilier general, că doar te-ai trecut în capul listei…. dar probabil funcția de consilier general este prea modestă pentru ambițiile de prea mărire ale doamnei Firea, care în ultima lună a candidat cu brio în Cartea Recordurilor la categoria: impostură, demagogie și penibilism!”, a scris Birchall, pe Facebook.

Ana Birchall, fost ministru al Justiției, a anunțat că nu va mai candida pentru un nou mandat de deputat, la alegerile legislative din decembrie.

„Am decis să nu mai candidez pentru un nou mandat în Camera Deputaților. Asta nu înseamnă că voi părăși viața publică și politică. Din contra!”, a scris Birchall, pe pagina sa de Facebook.

Ea subliniază că această decizie a fost luată de ceva vreme și nu a avut „nici o discuție, directă sau indirectă, cu nici un lider de partid despre o eventuală candidatura”.

„Am intrat în Parlamentul României cu speranța, dar și determinarea de a fi în slujba românilor cinstiți și de bună credință care m-au investit cu încredere. Îmi voi încheia cu fruntea sus perioada petrecută în Camera Deputaților, o perioadă în care, oricât de greu mi-a fost, am încercat, atât cât am putut eu și cât a depins de mine, să îmi fac treaba cu profesionalism, cu bună credință și seriozitate. (…) Vă asigur că voi rămâne tot atât de activă și implicată în viață publică și politică, continuând ce am început”, a mai scris Ana Birchall.

„Mă mândresc cu faptul că sunt o luptătoare și nu voi abandona niciodată țelul pentru care m-am întors acasă: acela de a promova o altfel de politică, o politică decentă, occidentală, bazată pe proiecte și programe și NU pe interesele unei găști sau alteia.

Împreună cu toți cei care iubesc această țară frumoasă va invit să impunem și aici, acasă, un sistem meritocratic, unde să poți să îți întemeiezi o familie, să îți cumperi o casă, să te realizezi profesional având la baza ‘ceea ce ai tu în cap’, pentru că așa cum îmi spunea mie bunica mea, Cătălina, ‘ce ai în cap și în suflet nu poate să îți ia nimeni niciodată’.

Știu că este multă dezamăgire. Știu că mulți dintre oamenii de bine nu mai cred că România mai are vreo șansă. Eu nu mă dau bătută și mă bazez pe voi că sunteți alături de mine în continuare pentru că împreună să înlăturăm dictatura non – valorilor care sugrumă de mult prea multă vreme România”, a mai spus Birchall.

La alegerile precedente, Ana Birchall a câștigat un mandat de deputat, din partea PSD. Din luna februarie a acestui an, ea este deputat neafiliat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri