Caută
Close this search box.

Bistrița: Fetiță de 12 ani luată pe sus de pe stradă de doi bărbați cu o mașină albă

O fetiță de 12 ani a fost luată pe sus de pe stradă de doi bărbați cu o mașină albă, la Nimigea de Jos, în Bistrița. Copila a fost bruscată de cei doi, care au încercat să o urce cu forța în mașină.

Fetița a fost salvată din mâinile răpitorilr de niște muncitori.
Poliţia din Bistrița-Năsăud este în alertă şi caută doi bărbați suspectați că, miercuri de dimineață, au încercat să răpească o fetiţă de 12 ani din satul Nimigea de Jos, în timp ce copila mergea la școală.

Totul s-a petrecut în jurul orei 7.40, atunci când fetița, elevă în clasa a VI-a, s-a trezit luată pe sus de doi bărbați coborâți intempestiv dintr-o mașină de culoare albă, care ar fi bruscat-o şi au încercat să o urce cu forța în autoturism.

Primarul comunei, Mircea Runcan, spune că mașina cu pricina ar fi un Ford Mondeo cu numere de București, iar marele noroc al fetiței a fost faptul că în ajutor i-au sărit niște muncitori care mergeau la lucru.

„Aceștia, văzând ce se întâmplă, și auzind strigătele de ajutor ale elevei, au sărit imediat pentru a o salva, iar cei cei doi bărbați suspecți au demarat în trombă și duși au fost.

De menționat faptul că incidentul s-a petrecut la intersecția Drumului Gării cu Drumul Județean 172. Am identificat mașina pe camerele video ale primăriei și acum polițiștii au deschis o anchetă.”, a declarat, pentru Mesager 24, primarul Runcan.

Poliţiştii încearcă acum să dea de urma agresorilor și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările și scopul în care a fost abordată minora. În funcție de rezultatul verificărilor se va proceda la încadrarea juridică a faptei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri