Caută
Close this search box.

Ce crede Dan Bittman despre pandemie: “Nu se moare de COVID, se vindecă de COVID”

dan bittman

Bilanțul românilor răpuși de virusul SARS-COV-2 a depășit pragul critic de 6.000 și crește pe zi ce trece, în timp ce medicii își strigă disperarea și cer autorităților să ia măsuri urgente până nu e prea târziu. Ce înseamnă „prea târziu”? Situația în care vor fi obligați, din lipsă de locuri în spitalele pline ochi cu pacienți infectați, să aleagă între viață și moarte.

Cu toate acestea, încă există persoane care pun la îndoială efectele devastatoare ale bolii care duce încet, dar sigur spre colaps un sistem medical incapabil să îi facă față. Și nu vorbim despre orice persoane, ci despre reprezentanți de seamă ai artei care se arată revoltați că au fost condamnați în ultimele luni la statutul de „șomeri de lux”.

Un exemplu grăitor este Dan Bittman, solistul Holograf, care insistă în interviul acordat lui Mihai Gâdea în emisiunea sa de la Antena 3 că în România „nu se moare de COVID”.

Dan Bittman susține că în România „nu se moare de COVID”

În plus, îndrăgitul artist este convins că există tratamente eficiente și invocă cei peste 130.000 de pacienți care au fost declarați vindecați până în momentul de față. Totul, în timp ce autoritățile transmit cetățenilor, parcă la infinit, aceleași recomandări: distanțarea fizică, masca de protecție și spălatul pe mâini.

Foarte multe dintre aceste decese (n.r. provocate de COVID) sunt cu comorbidități. Provin dintr-o familie de intelectuali (medici, ingineri, profesori) și am avut în casă posibilitatea să aud lucruri legate de medicină. Nu mă erijez, Doamne ferește într-un specialist, dar bunicii mei mă puneau încă de mic să mă spăl pe mâini de fiecare dată când veneam de afară.

Întrebare pentru toată națiunea: Ce ați învățat în 9 luni în afară de spălatul pe mâini și măști? Cum se combate un virus despre care se spune că este letal? Din punctul meu de vedere există tratamente și toată lumea uită să spună că din 150.000 de îmbolnăviri, aproape 130.000 sunt vindecați.

Deci nu se moare de COVID, se vindecă de COVID. Revolta mea e că mi s-a luat dreptul la muncă. Le transmit guvernanților că sunt mai liberal decât au fost ei vreodată. Sarcina unui medic este să vindece omul, nu să-l țină în ATI, conectat la aparate și cu tot felul de tuburi, dacă nu merită să stea acolo.

 

Un răspuns

  1. Dacă se îmbolnăvește domnul Bittman, nepurtând masca, atunci, cine îl va trata de COVID, cei din PSD care l-au plătit să le facă campania electorală? Nu cumva este un alt caz Tudor Gheorghe, tot cântăreț PSD (PCR)?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri