Deputatul USR atacă dur. Cătălin Drulă vorbește despre un USL (adică PSD și PNL) care ar urma să existe și în următorii patru ani și acuză PNL că s-ar afla în spatele atacurilor împotriva alianței USR-PLUS.

„Liderul deputaților PNL a depus miercuri împreună cu PSD un proiect de lege care ciuntește legea privind accesul la informații publice, o lege fundamentală a democrației.
Jumătate din măgăriile din ultima vreme din Parlament sunt făcute de PNL și PSD împreună.

Câteva exemple: privatizarea pe gratis a terenului Romexpo, atacul și numirile la ANCOM, privilegii pentru cei care câștigă 10.000 euro pe lună în consiliul ASF și lista continuă săptămânal.
Gândiți-vă ce s-ar întâmpla dacă nu ar fi USR acolo și dacă ar avea PNL și PSD puterea deplină.

Gândiți-vă ce se va întâmpla după alegeri dacă USR PLUS nu ar avea un scor bun și ei ar avea toată puterea pe mână. Cu USR partener egal în guvernare, știu că nu își vor putea face combinațiile și mișmașurile nestingheriți.

Acesta este visul și dorința lor. În care bagă și bani. Rețele întregi de pagini false pe Facebook aruncă cu noroi în USR PLUS. Ați văzut în ultima vreme pe feed-ul de Facebook știri cu “USR a făcut/dres/se ceartă/etc” cu eticheta “Sponsored”? Nu vin din neant, sunt niște bani serioși în spate.

Dincolo de zgomotul zilnic și manipulare, rămâne o ecuație simplă. În clasa politică este un mare USL invizibil care a domnit alternativ 30 de ani. Și de celalaltă parte este USR PLUS, ghimpele pentru ei, partidul cetățenilor.
Acesta este meciul alegerilor la parlamentare. Marele meci pentru România următorilor 4 ani”, a scris deputatul, vineri, pe Facebook.

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a anunțat imediat că și-a retras semnătura de pe acel proiect de lege care viza reglementări la legea 544 privind liberul acces la informații de interes public. El spune că proiectul a fost inițiat de o colegă, dar nu explică de ce l-a semnat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here