Caută
Close this search box.

Fotbaliştii lui Mutu i-au bătut la scor pe maltezi, în preliminariile CE U21

adrian mutu

Echipa de fotbal Under-21 a României, antrenată de Adrian Mutu, a învins selecţionata similară a Maltei cu scorul de 4-1 (4-0), marţi seara, pe Stadionul ”Marin Anastasovici” din Giurgiu, în Grupa a 8-a a preliminariilor Campionatului European de tineret din 2021.

Naţionala de tineret a României, fără câţiva jucători importanţi, dar şi fără selecţionerul Adrian Mutu, autoizolat după cazurile de coronavirus din lot, s-a impus prin golurile marcate de Alexandru Măţan (17), Dennis Man (27, 40 – penalty), George Ganea (36), respectiv Omar Elouni (51).

Tricolorii au controlat meciul, au dominat clar prima repriză, când mai puteau marca, dar au jucat modest după pauză, când s-a resimţit şi omul în minus, după eliminarea stupidă a lui Tudor Băluţă (34), care a încasat două cartonaşe galbene în decurs de zece minute, potrivit Agerpres.

Al patrulea gol al echipei conduse de pe bancă de Mihai Stoichiţă a fost semnat de acelaşi Man, din penalty (40), după ce Vlădoiu a fost faultat de Camilleri în careu.

România nu a creat mai nimic în ultima jumătate de oră, dar a reuşit să aibă trei oportunităţi, prin Drăguş (81), Chindriş (86) şi Itu (88), în timp ce maltezii au ratat prin Zammit (74) – luft în careu.

Danemarca şi-a asigurat primul loc, având 25 de puncte, urmată de România, 19 puncte, Ucraina, 10 puncte, Finlanda, 10 puncte, Irlanda de Nord, 0 puncte, Malta, 1 punct. Ucraina şi Malta au un joc mai puţin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri