Caută
Close this search box.

Încă un fake news jenant marca România TV: „Omologii USR dărâmă cruci de pe biserici!”

românia tv

O nouă intoxicare grosieră la România TV, post de propagandă al PSD. RTV a difuzat imagini de la Londra, cu un grup de tineri care darămau o cruce, susținând că aceștia sunt omologii USR.

„Revenim imediat, nu plecați! Vă vom arăta ce-au ajuns să facă omologii USR. Protestatarii furioși rup cruci de pe biserici. N-o să vă vină să credeți ce fac progresiștii, tinerii frumoși și liberi.

O să vedeți cum tinerii frumoși și liberi dărâmă cruci de pe biserici. Imagini nemaivăzute cu tinerii care rup cruci de pe biserici. Stați cu noi!”, a spus Ioan Korpos, realizator RTV.

„La Londra, un tânăr a încercat să smulgă crucea uriașă de pe acoperișul unei biserici baptiste, iar în Chile două biserici s-au făcut scrum, în timpul unui protest antiguvernamental”, a revenit apoi Korpos cu detalii.

 

Korpos a făcut apoi o nouă asociere a celor care au dărâmat cruci cu „useristii care au furat voturi”, în București.

„Doamna Cerva, dvs. i-ați prins pe USR-iștii care fraudau alegerile. Cum au reacționat hoții de voturi când ați fost față-n față cu ei? Ce-au făcut când i-ați prins cu rucsacii acolo, la lift?”, s-a adresat realizatorul RTV activistei PSD Codruța Cerva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri