Şerban Nicolae a afirmat că joi va face nu anunţ „poate cel mai dureros”, privitor la viaţa sa politică. Senatorul PSD a adăugat că „în viaţă, o uşă se închide, o alta se deschide”.

Reacţia social-democratului vine în contextul în care Marcel Ciolacu a precizat că Şerban Nicolae nu a fost propus de nici o organizaţie a partidului, pe listele de candidaţi la alegerile parlamentare din 6 decembrie, conform News.ro.

„CREZUL MEU POLITIC

Ce cred eu că vor românii care mi-au dat mandatul de senator al României:

1. Să-mi dedic întreaga activitate publică României şi poporului român.

2. Să apăr dreptul românilor la identitate, demnitate, un trai decent şi în siguranţă.

3. Să combat abuzurile, nedreptăţile şi hoţia.

Asta am făcut!

Am promovat, cu toată priceperea şi cu toată energia, legislaţia care:

1. a promovat valorile fundamentale ale identităţii şi demnităţii românilor – reperele istorice, tradiţia, credinţa, familia, personalităţile;

2. a asigurat creşterea constantă, consistentă şi durabilă a economiei României, a crescut semnificativ veniturile românilor care trăiesc din muncă cinstită, a susţinut libera iniţiativă în sectoarele economice-cheie şi a urmărit protejarea ultimelor bogăţii rămase în patrimoniul economic al României – resursele naturale ale solului şi subsolului, rezerva de aur şi participaţiile statului român în economie;

3. a înlăturat cauzele unor abuzuri judiciare flagrante şi a asigurat reala independenţă a justiţiei faţă de orice ingerinţă nelegitimă;

Cred cu toată tăria că alegătorii care m-au votat vor ca România să rămână o Ţară şi să nu devină o regiune, ca românii să rămână un Popor şi să nu devină o populaţie şi să trăiască demn şi decent, ca o naţiune europeană respectată, cu trecut, prezent şi viitor! Mâine voi face poate cel mai dureros anunţ privind activitatea mea publică. Dar, în viaţă, o uşă se închide, o alta se deschide”, a scris Şerban Nicolae, pe Facebook.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a anunţat, întrebat despre senatorul Şerban Nicolae că acesta „nu a fost propus de nici o organizaţie în discuţie pentru a fi pe liste”.

Recent, fostul lider al senatorilor PSD Radu Preda a anunţat că va candida pe primul loc la Senat, pe lista PMP Dolj, după ce PSD i-a oferit locul 11, „la rezerve”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.