Caută
Close this search box.

Ministerul de Interne evaluează activitatea prefectului Capitalei, Gheorghe Cojanu

Guvernul evaluează activitatea prefectului Capitalei, Gheorghe Cojanu, după ce acesta a declarat, într-o emisiune televizată, că nu cunoaște numărul de cazuri noi de îmbolnăviri cu Covid-19 în București.

”Confirm că la nivelul MAI am dispus o evaluare a activității Instituției Prefectului București de către Directia Generală pentru Relația cu Instituțiile Prefectului.” – a declarat ministrul Marcel Vela pentru Știrile Pro TV.

Și premierul Ludovic Orban a fost întrebat de jurnaliști, luni, despre faptul că prefectul Cojanu nu cunoştea numărul de infectări în Bucureşti şi la nivel naţional nici la 12 ore de la raportarea GCS.

Șeful Executivului a precizat că va fi făcută o evaluare în privinţa prefectului şi că va fi, ulterior, comunicată decizia.

”Nu am urmărit declaraţiile domnului prefect, dar noi facem o evaluare. Când vom avea o decizie de comunicat, o vom comunica. Imediat după ce se va întruni CMBSU şi va stabili ora la care va intra în vigoare. Prefectul trebuie informat asupra tuturor activităţilor, instituţiilor implicate. V-am spus că facem o evaluare perioadă a prefecţilor. Când vom lua o decizie, o vom face publică”, a afirmat Ludovic Orban într-o conferinţă de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri