Caută
Close this search box.

Mulțumim, PSD! Dacia Sandero se va fabrica numai în Maroc

sandero

Reprezentanții Renault au confirmat informația potrivit căreia uzina din Mioveni pierde producția hatchback-ului Sandero, în fața celor din Maroc, informează Profit.ro.

Mark Suss, manager în cadrul Renault şi responsabil cu marca Dacia, a declarat acum jurnaliştilor francezi de la L’Argus că modelul Sandero îşi va schimba mixul de producţie, în cele trei uzine în care sunt fabricate automobilele Dacia în acest moment.

Fabrica Dacia de la Mioveni, Argeş, va rămâne fără modelul Sandero, care va fi asamblat exclusiv în Maroc, în Tanger şi Casablanca, începând cu a treia generaţie, în timp ce în România va fi produs doar Sandero Stepway, alături de Duster.

Potrivit declaraţiilor făcute la Paris de reprezentanţii companiei franceze, la întrebarea profit.ro, la Mioveni vor fi produse şi alte modele, alături de Duster şi Sandero Stepway. Cel mai probabil, este vorba despre viitorul crossover, ce va lua locul actualului Lodgy şi care ar putea să se numească chiar Grand Duster.

În anii trecuţi, francezii de la Dacia Renault au atras atenţia în mod repetat că lipsa unei autostrăzi care să lege uzina de la Mioveni de sistemul european de autostrăzi îi va obliga să-şi relocheze treptat producţia din România, în Maroc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri