Caută
Close this search box.

Oprişan şi alţi doi lideri marcanţi PSD ar putea fi daţi afară de mâna lui Marcel Ciolacu

marcel ciolacu

Se preconizează schimbări importante în PSD, în prima ședința convocată după alegerile locale. Marcel Ciolacu vrea să profite de moment pentru a scăpa de mai mulţi lideri incomozi din teritoriu.

Pe lista neagră se regăsesc nume grele din partid precum Marian Oprișan, președinte PSD Vrancea, Ioan Mang, președinte PSD Bihor sau Ioan Dârzu, șeful PSD Alba.

Sunt vizați președinții de organizații județene, care au candidat și pentru o funcție de președinte al Consiliului Județean și au pierdut acestă bătălie, potrivit Antena 3.

Actuala conducere PSD nu vrea însă schimbarea tuturor celor care au pierdut acestă bătălie electorală, ci doar a celor care au intrat în conflict în ultima perioadă cu conducerea PSD.

Sunt și alți președinți de organizații județene care au candidat pentru funcție și au pierdut, însă Marcel Ciolacu nu vrea schimbarea acestora.

Nume în acest sens sunt Felix Stroe, președinte PSD Constanța, care a pierdut bătalia de la Consiliu Județean sau Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș. Cei doi sunt apropiați ai lui Ciolacu și nu și-ar dori schimbarea acestora din funcții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri