Caută
Close this search box.

Rătăciţii de pe listele PER. Marian Vanghelie şi… Aurelian Pavelescu!

marian Vanghelie

Fostul edil al Sectorului 5, Marian Vanghelie, vizează un mandat de deputat, ca membru al Partidului Egologist Român, filiala Călăraşi, potrivit unei decizii a instanțelor locale.

Vanghelie deschide lista de candidați, care fusese contestată în Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană, însă instanța a anulat decizia, potrivit portalului instanțelor de judecată.

Partidul Ecologist Român a cooptat, în ultimele zile, și alți social- democrați care nu au prins un loc pe listele PSD la alegerile parlamentare, printre ei numărându-se Cătălin Rădulescu, zis „Mitralieră”, Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu.

Marian Vanghelie este judecat de Tribunalul București într-un dosar pentru luare de mită și abuz în serviciu, fapte pe care le-ar fi comis când era primar al Sectorului 5. Procesul este pe rolul instanței de 5 ani.

Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, pe de altă parte, candidează şi el pe listele PER, pentru Senatul României. Pavelescu ar fi trebuit să apară pe listele PSD, însă partidul nu l-a mai dorit.

Președintele PNȚCD este pe lista de candidați a PER București, pentru Senatul României, alături de Șerban Nicolae. Tot pe listele PER se află și Liviu Pleșoianu și Cătălin Rădulescu „Mitralieră”. Recent, Pavelescu a acuzat PSD că „a intrat definitiv în tabăra globalistă”.

„Ne îndreptăm cu pași repezi și implacabili spre dispariția Parlamentului că instituție a democrației, în mod integral. Pentru prima dată în istorie. În mod cvasi-oficial. Și, odată cu asta, România devine primul stat care își cedează suveranitatea integral UE, în contra Tratatului UE, în contra Constituției și în contra voinței poporului român: poporul nu a renunțat și nici nu poate renunta la propria să suveranitate, nici nu există formule juridice pentru o astfel de renunțare. Starea de fapt înlocuiește starea de drept.

Desigur, nici până în prezent Parlamentul nu a făcut ce trebuia, mimând că reprezintă poporul. Dar, cel puțîn, a existat un cadru în care unele voci au mai luat poziții, au avut inițiative, cu câteva succese notabile.

Vedem azi cu ochiul liber, ceea ce se știa mai de mult, fiind însă speranțe că este totuși vorba despre o strategie de parcurs, că PSD a intrat definitiv în tabăra globalistă, având rolul de a face doar jocul aparent de opoziție. Tocmai pentru a inhibă dezvoltarea unor forțe politice naționale. Rolul de coloana a cincea. Am urmărit cu atenție mișcările lor fără a mă pronunță, pentru a nu fi acuzat că m-am numărat printre cei care au contribuit la o asemenea percepție publică, după câteva alianțe punctuale. Astăzi, însă, când respectivele alianțe locale sunt închise, PNȚCD este eliberat de orice constrângeri conjuncturale față de PSD!

Văd că dispar de pe listele partidelor parlamentare toate vocile care au deranjat, au mai spus lucrurilor pe nume, au aparat unele principii și valori. Din toate partidele, de la USR, PSD și chiar PNL! Poporul, captiv listelor acestor partide, este pus în imposibilitatea de a vota altceva, partidele neparlamentare neavând resurse și rețele partinice pentru a întră intr-o campanie câștigătoare, în mod obiectiv.

La această stare de lucruri au contribuit chiar românii, care s-au lăsat manipulați împotriva propriei lor patrii, votând ateii, neomarxistii și globalistii. Vin vremuri grele: dispariția Parlamentului va fi urmată de distrugerea Avocatului Poporului și Curții Constituționale. România întră în cea mai neagră epoca din istorie, comparabilă numai cu anii 50 ai secolului trecut!”, susține Pavelescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri