Donald Trump ”are o întreagă serie de simptome care trimit la anumite tulburări de personalitate”, declară la postul francez RTL nepoata preşedintelui american Mary Trump, un psiholog, care se abţine însă să pună un diagnostic, într-o intervenţie în care-şi prezintă fără menajamente unchiul drept ”notoriu de incompetent”.

Cartea sa “Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man” este publicată sub titlul ”Trop et jamais assez : comment ma famille a fabriqué l’homme le plus dangereux du monde” la Editura Albin Michel, un portet care nu-l măguleşte, informează News.ro.

”Este un om care nu se stăpâneşte, care nu are o picătură de empatie. Este de asemenea un om care are nevoie să se afle în centrul atenţiei”, detalizaă ea.

”Doarme foarte prost, nu face sport, mănâncă prost… Sunt multe lucruri în viaţa sa, în plan psihologic şi fizic, care fac să fie grav afectat”, insistă ea.

Mary Trump apreciază că gestionarea crizei covid-19 a lui Trump, extrem de criticată, îşi are rădăcinile în educaţia locatarului Casei Albe.

”Bunicul meu le-a înculcat copiilor săi ideea că, atunci când eşti bolnav, eşti slab”, dezvăluie ea.

”Să fii asociat virusului este, în capul lui Donald Trump, să fii asociat ideii de slăbiciune. Acesta este motivul, de altfel, din cauza căruia se comportă ca şi cum (pandemia covid-19) n-ar exista”, declară ea.

În opinia sa, faptul că Trump s-a îmbolnăvit de covid-19 nu l-a schimbat.

”Aş spune chiar că, din contră”, ”iese cu sentimentul că este invulnerabil. El îşi spune că acum le poate explica americanilor că este de ajuns să fii vânjos ca să învingi boala”, apreciază Mary Trump.

”Din cauza acestei experienţe a bolii şi a acestei retorici, el va pune viaţa a sute de mii de americani în pericol”, avertizează ea.

”Este un om foarte slab, el este notoriu de incompetent”, apreciază ea.

Nepoata preşedintelui american în exerciţiu spune că se teme de reacţia locatarului Casei Albe în cazul în care nu va fi reales.

”Dacă pierde, trebuie să ne pregătim de un comportament şi mai agresiv”, avertizează ea. ”Încă patru ani cu Trump este periculos”, conchide ea.

164 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 9 =