Caută
Close this search box.

Ana Birchall o execută public pe Ingrid Mocanu, după ce aceasta şi–a bătut joc de poliţistul mort de Covid

Ana Birchall

Ana Birchall reacționează vehement, după ce Ingrid Mocanu a ținut să își manifeste satisfacția, față de decesul polițistului brașovean, Ionuț Hanganu.

„S-a dus spășit la medicii ‘corupți’ să îl salveze? Păi dacă sunt așa de răi, ce să cauți la ei? Nu te-au putut salva? Ce să zic? Ghinion!, a scris pe Facebook avocata Mocanu!”. Cât de jos poți coborî să scrii așa ceva … și să mai și minți pe deasupra, așa cum corect scrie domnul Godină! Să ne ferească bunul Dumnezeu de așa persoane!”, a scris Birchall.

Polițistul Marian Godină a reactionat şi el dur, după ce Ingrid Mocanu, invitată de seamă la România TV și Antena 3, a postat un mesaj batjocoritor la adresa poliţistului Ionuț Hanganu, după moartea acestuia. Polițistul a fost ucis de coronavirus.

„Am câțiva oameni pe care nu-i plac sau pe care îi detest, dar niciodată nu mi-aș putea imagina măcar cum e să te poți bucură și rade de moartea cuiva. Se pare că doamna Ingrid Mocanu poate și nici nu se sfiește să arate asta public.

Avocata prezența atât de des prin studiourile unor televiziuni, România Tv și Antena 3, publică acest text despre colegul meu, Ionuț Hanganu, cel care a fost înmormântat azi și care a lăsat în urmă o soție și doi copii cu vârste de 3 și de 7 ani.

Sunt cu atât mai mult revoltat pentru că azi am fost la înmormântare și am simțit durerea prin toți porii, uitându-mă la suferință familiei lui.

Doamna Ingrid Mocanu, pentru a nu fi fericită de una singură, simte nevoia să-l eticheteze și pe Sorin Velicu.

Pe lângă faptul că postarea e mizerabilă, ea conține și niște minciuni, căci medicul Velicu a fost condamnat pt luare de mită în urmă unui acord de recunoaștere. Iar Ionuț nici măcar nu lucra acolo pe vremea aia”, a scris Godină pe Facebook.

Iată textul postat de Ingrid Mocanu pe Facebook. Textul are inclusiv un emoticon „ras cu lacrimi”.

„Ionuț Hanganu, șeful de la Investigațîi Criminale de la Poliția Transporturi din Brașov (34 ani, sănătos), a murit de Covid într-un spital din Brașov, după ce medicii s-au străduit să îi salveze viață. Știți cu ce se „ocupă” Poliția TF Investigații Criminale din Brașov când aveau unii chef să se remarce? Va spun eu: de dosare cu mită pentru medicii din Brașov care deranjau. Da, nu este o eroare, dragi cetățeni, chiar cu asta se ocupau… cunosc personal astfel de dosare inventate… cu depășirea atribuțiilor, desigur. S-a dus spășit la medicii „corupți” să îl salveze? Păi dacă sunt așa de răi, ce să cauți la ei? Nu te-au putut salva? Ce să zic? Ghinion! ”, a scris Mocanu la scrut timp după moartea polițistului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri