Apple a lansat vineri, 20 noiembrie, husa din piele cu suport MagSafe (încărcare wireless) pentru toate modelele noi de iPhone 12, completând lansarea unei linii de accesorii MagSafe anunţate în octombrie.

Apple a prezentat Leather Sleeve în timpul evenimentului iPhone de luna trecută şi a promis să lanseze accesoriul înainte de sfârşitul anului.

Preţul este de 129 de dolari pentru toate modelele, husa este fabricată din ”piele europeană, special tăbăcită şi finisată ”, care dezvoltă o patină naturală în timp. Este concepută pentru a se potrivi ca o mănuşă peste iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro şi iPhone 12 Max, oferind protecţie împotriva zgârieturilor şi picăturilor. În interior este un buzunar pentru carduri, iar cureaua de însoţire este detaşabilă.

Când este introdus, iPhone 12 afişează ora printr-un decupaj, cu culoarea fontului ceasului digital care se potriveşte cu cea a husei.

Husa din piele Apple permite poziţionarea precisă a modulului de încărcare MagSafe pentru o încărcare wireless eficientă. La fel ca celelalte modele de carcase din piele ale companiei, utilizarea constantă a accesoriilor MagSafe va avea ca rezultat „amprente uşoare”, după cum spune Apple.

Husa din piele cu MagSafe este disponibilă în patru culori – albastru baltic, roz citric, maro şi roşu – şi poate fi comandată din magazinul online Apple, deocamdată doar în Statele Unite. În acest moment livrarea durează 3-4 săptămâni, potrivit site-ului Apple.

588 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here