Caută
Close this search box.

Camera Deputaţilor a votat pentru redeschiderea pieţelor. Iohannis ia decizia finală. Ciolacu, către PNL: V-aţi bătut joc de oameni

camera deputaţilor

Pieţele în spaţii închise, târgurile, bâlciurile, pieţele mixte şi volante, dar şi talciocurile pot rămâne deschise în perioada stării de alertă, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară, a decis azi Camera Deputaţilor, dominată de majoritatea PSD. Amendamentul a fost depus de liderul PSD Marcel Ciolacu. Legea merge la Cotroceni pentru promulgare.

„Orban, înţelegi de ce am votat azi în Parlament pentru redeschiderea pieţelor?! Tu poţi să trăieşti cu imaginea asta?! Dar parlamentarii tăi care s-au abţinut la vot?! Asta aţi făcut, criminalilor! V-aţi bătut joc de oameni! Aţi scos bătrânii care muncesc din greu în frig şi ploaie cu deciziile voastre aberante!”, a scris Marcel Ciolacu marţi pe Facebook.

Proiectul de lege a fost adoptat că 173 de voturi „pentru”, un vot „împotrivă” şi 93 de abţineri. Camera Deputaţilor este for decizional pe această iniţiativă legislativă.

„Pe durata stării de alertă, pieţele agroalimentare în spaţii închise, târgurile, bâlciurile, pieţele mixte şi volante, talciocurile, aşa cum sunt definite potrivit art. 7 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 348/2004 privind exercitarea comerţului cu produse şi servicii de piaţă în unele zone publice, cu modificările şi completările ulterioare, îşi vor putea continua activitatea, cu respectarea restricţiilor referitoare la distanţarea socială şi a măsurilor de protecţie sanitară”, arată amendamentul admis formulat de Marcel Ciolacu şi Daniel Zamfir la proiectul de lege.

Un răspuns

  1. Aţi scos bătrânii care muncesc din greu în frig şi ploaie cu deciziile voastre aberante!”, Este o gluma, sa inteleg?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri