Caută
Close this search box.

Cărţile de muncă ale românilor zac în mizerie la o Casă de Pensii

Violeta Alexandru a publicat imagini cu un vraf de cărţi de muncă ale românilor, care zac pe jos, în mizerie, la Casa de Pensii din Covasna.

”Cum este posibil să ştii că ai un ministru care obişnuieşte să vină în teritoriu în vizite neanunţate şi să continui să laşi actele oamenilor pe jos. Când întrebi răspunsul este: nu ne mai trebuie aceste documente. Nu am avut timp să le verific pe toate, dar nu păreau toate documentele «pasive».

Ce o fi aşa greu să îţi pese, să pui documentele în minimă ordine, să nu le laşi căzute pe jos, în praf şi mizerie? Dacă moştenitorii acestor oameni au nevoie de un document din dosarul părinţilor, bunicilor lor?

Este mult de muncă. Rezolv un lucru şi răsar alte zeci. Este mult de muncă mai ales cu rezistenţa oamenilor din sistem la schimbare. O schimbare în bine pentru ţara aceasta în care trăiesc şi ei.

Directorilor caselor de pensii care cred că am ceva cu ei, le spun un lucru: vor fi şi ei, la un moment dat, pensionari. Şi va fi atât de dureros să îşi vadă documentele care vorbesc despre toţi anii lor de muncă într-o groaznică dezordine”, a scris Violeta Alexandru marţi seară, pe contul său de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri