Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că spitalele „se prăbuşesc” sub presiunea „valului uriaş de internări”, iar instalaţiile electrice cedează din cauza suprasolicitării, făcând referire la incendiul de la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Neamţ şi la cel de la Spitalul CFR din Cluj-Napoca. „Sistemul medical românesc este adus în pragul colapsului din cauza eşecului actualei puteri în lupta cu pandemia”, consideră Ciolacu.

„#10000 de morţi din cauza infectării, acesta este bilanţul îngrozitor al guvernării Iohannis-Orban! Iar situaţia devine tot mai disperată! Sistemul medical românesc este adus în pragul colapsului din cauza eşecului actualei puteri în lupta cu pandemia”, susţine Marcel Ciolacu, duminică, într-o postare pe Facebook.

El afirmă că spitalele „se prăbuşesc pur şi simplu sub presiunea valului uriaş de internări, instalaţiile electrice cedează din cauza suprasolicitării”.

„Sâmbăta trecută la Neamţ. Astăzi la Cluj, într-un spital vechi, administrat de Ministerul Sănătăţii, doar Dumnezeu a făcut să nu se întâmple o nouă tragedie! Dar nici Tătaru, nici Orban nu îşi asumă vreo răspundere, deşi i-am atenţionat că asemenea drame pot apărea zilnic, în orice spital al ţării. Nu le pasă! Cred că dacă dau amenzi şi pasează responsabilitatea pe umerii medicilor şi ai autorităţilor locale, îşi păstrează imaginea imaculată! Din cauza alegerilor, nu mai au nici suflet, nici raţiune!”, consideră Ciolacu.

Un incendiu a izbucnit, duminică dimineaţă, la una dintre băile Spitalului CFR, în Secţia Interne. Trei pacienţi dintr-un salon alăturat au fost evacuaţi, fără a se înregistra victime.

La finalul săptămânii trecute, un incendiu a cuprinse secţia ATI a Spitalului Judeţean Neamţ.

95 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 2 =