Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, i se plânge public lui Liviu Dragnea că actualul guvern închide piețele. „E tragedie națională, Liviu! Închid ăștia totul cu o plăcere absolut dementă”, susține Ștefănescu.

„S-a ales praful de tot, Liviu! De piețe, de produsele românești, de producătorii români! E tragedie națională, Liviu! Închid ăștia totul cu o plăcere absolut demență. Distrug orice speranță, orice efort, orice inițiativă!

Și au primit chiar și voturi să facă asta! Să distrugă toate cele pentru care ne-am luptat noi! Asta-i situația de azi, Liviu!”, a scris Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

Premierul Ludovic Orban discutat cu prefecți și cu primari, inclusiv cu primarul Capitalei, Nicușor Dan, ca urmare a deciziei de suspendare a activității piețelor care funcționează în spații închise, solicitându-le să ia măsuri ca producătorii autohtoni să aibă o posibilitate alternativă de a-și vinde marfă.

Premierul a propus, subliniind că propunerea sa se referă la producătorii autohtoni, ca aceștia să poată vinde fie în spații exterioare amenajate în zona piețelor, fie în piețe volante, vinerea, sâmbătă și duminică.

490 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here