Caută
Close this search box.

Codrin Ştefănescu către Dragnea: „Tragedie naţionala, Liviu! Distrug ăştia toate cele pentru care ne-am luptat”

codrin ştefănescu

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, i se plânge public lui Liviu Dragnea că actualul guvern închide piețele. „E tragedie națională, Liviu! Închid ăștia totul cu o plăcere absolut dementă”, susține Ștefănescu.

„S-a ales praful de tot, Liviu! De piețe, de produsele românești, de producătorii români! E tragedie națională, Liviu! Închid ăștia totul cu o plăcere absolut demență. Distrug orice speranță, orice efort, orice inițiativă!

Și au primit chiar și voturi să facă asta! Să distrugă toate cele pentru care ne-am luptat noi! Asta-i situația de azi, Liviu!”, a scris Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

Premierul Ludovic Orban discutat cu prefecți și cu primari, inclusiv cu primarul Capitalei, Nicușor Dan, ca urmare a deciziei de suspendare a activității piețelor care funcționează în spații închise, solicitându-le să ia măsuri ca producătorii autohtoni să aibă o posibilitate alternativă de a-și vinde marfă.

Premierul a propus, subliniind că propunerea sa se referă la producătorii autohtoni, ca aceștia să poată vinde fie în spații exterioare amenajate în zona piețelor, fie în piețe volante, vinerea, sâmbătă și duminică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri