Caută
Close this search box.

Coronavirus România, previziune cumplită

ciolacu

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, este de părere că în aproximativ două săptămâni spitalele ar urma să se confrunte cu un blocaj, precizând, totodată că guvernul a scăpat lucrurile de sub control.

“Guvernul a scăpat lucrurile de sub control, e clar că nu găsesc măsurile cele mai bune pentru a stopa acest trend ascendent. Mai mult, pe data de 6 noiembrie, peste câteva zile, vom intra în campanie electorală. Categoric campania electorală nu este o măsură de a opri acest trend ascendent (…) Campania în pandemie nu poate decat amplifica numarul de îmbolnăviri. Categoric alegerile ar fi trebuit amânate, să nu se organizeze pe 6 decembrie”, a mai spus Marcel Ciolacu.

„Domnul Rafila ne-a spus clar că o să fie un blocaj într-o săptămâna, două, mai mult ca sigur. Miercuri sau joi este preconizat să ajungem la 8.000 sau 10.000 (de noi cazuri de coronavirus), asta e prognoza specialiștilor”, a declarat Marcel Ciolacu, la TVR.

Marcel Ciolacu susține că a vorbit cu mai mulți specialiști, care l-au informat că, în această săptămână, România va ajunge la 10.000 de cazuri de coronavirus pe zi. În acest context, liderul PSD a lansat un nou atac la adresa Guvernului Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri