Caută
Close this search box.

Florin Roman (PNL): Înger-îngeraşul meu, scapă-ne de pesedeu!

florin roman

Iureş de declaraţii extreme, chiar acum, în Parlament, la ora premierului, pe care partidele politice nu au pierdut prilejul să le folosească pentru declaraţii politice cu iz electoral.â

Premierul Ludovic Orban a declarat, în Camera Deputaţilor, că în construcţia bugetară pe care Guvernul o pregăteşte nu vor fi crescute taxele şi impozitele. El şi-a început discursul declarându-se surprins de faptul că a fost chemat în Parlament, pe tema bugetului, tocmai de către PSD, ”care a deţinut guvernarea 3 ani de zile, după alegerile din 2016, şi care s-a dovedit că a nesocotit reglementările legale privitoare la elaborarea Legii bugetului de stat”.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat în plenul Camerei că incompetenţa celor din Guvern creează deja greutăţi imense pentru acest popor, iar în fiecare zi, cu PNL la conducere, România devine tot mai bolnavă, tot mai disperată..

„Caracatiţa penelistă a fost singura care a prosperat în pandemie. Sunteţi corupţi până în măduva oaselor”, a susţinut Ciolacu.

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a replicat:

”După momentul discursului preşedintelui PSD, mi-a venit în gând începutul unei rugăciuni când eram copil. Spuneam: Înger, îngeraşul meu. Acum am actualizat-o şi vă spun – Înger-îngeraşul meu, scapă-ne de pesedeu! Şi eu cred că după 6 decembrie vom avea în sfârşit un guvern legitim”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri