Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, acuză actuala guvernare că deschide pieţele ″electoral fix înainte de alegeri″⁣ şi critică gestul şefului statului Klaus Iohannis care a anunţat decizia.

“Iohannis mai avea puţin şi dădea cu pălăria de pământ că PNL-ul va deschide pieţele electoral fix înainte de alegeri. Aşa cum au făcut şi cu şcolile. Şi cu restaurantele. Le deschid în dispreţ doar pentru a le închide iar! Iohannis uită voit că Orban a contestat (după aproape 20 de zile!!!) legea votată în Parlament prin care redeschideam pieţele în siguranţă. Un gest sinistru doar ca să poată regiza o scenetă de prost gust cu Iohannis spunând că n-a avut legea la promulgare, deşi o primise încă din 12 noiembrie. Dacă e făcut de PSD nu e bine, dacă e de la PNL – e minunat! Este un gest cinic caracteristic liberalilor, o mare bătaie de joc pentru cei care au îngheţat săptămâni în şir în frig pentru ca Iohannis să facă acum gesturi penibile în campanie. Şi sunt sigur că românii au înţeles asta şi nu mai înghit asemenea mizerii electorale! PS: Dacă tot e la Bacău şi taie panglici la proiectele PSD, Iohannis să încerce să inaugureze şi aşa-zisul spital modular pe care Orban a cheltuit 3 milioane de euro şi care s-a dezumflat la prima ploaie”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că numărul de cazuri noi de infectări cu SARS-CoV-2 a scăzut semnificativ în ultima perioadă şi a anunţat că de la sfârşitul acestei săptămâni vor fi redeschise pieţele.

151 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here