Caută
Close this search box.

Claudiu Târziu, copreşedinte AUR: „Şoşoacă spune prostii”

claudiu târziu

Copresedintele AUR, Claudiu Târziu, a declarat la Antena 3 că declarațiile membrilor AUR împotriva botnitei sunt o prostie.

Reacția lui Târziu a apărut după ce deputatul PNL Pavel Popescu i-a reproșat că AUR militează împotriva purtării măștii de protecție, exemplificând cu manifestările publice ale unor membri AUR. Cea mai cunoscută militantă „anti-botniță” este avocata Diana Iovanovici Şoşoacă, viitor senator.

„Dacă spune cineva o prostie, înseamnă că tot partidul este responsabil? Nu suntem împotriva măștii, nu am făcut din AUR un partid anti-mască”, a declarat Târziu.

Însă duminică seară, liderii AUR au scandat „Jos masca!”, în fața sediului central al partidului, după ce s-au anunțat rezultatele exit-poll.

De altfel, Şosşacă a declarat că numărul de infectari cu coronavirus a crescut din cauza celor care poartă masca de protecție.

„Este normal, pentru că nu mai avem oxigen și atunci toate bacteriile și virușii pe care noi le expectorăm în masca ii reintegrăm în plămâni”, a susținut Şoşoacă.

„Masca nu trebuie să fie obligatorie. Cine dorește să și-o pună pe față poate să-și pună și 10, nu are decât, dar nu trebuie să fie obligatorie. Aici mă delimitez de toate celelalte opinii ale celor care mă înconjoară.

Masca nu trebuie să fie obligatorie, nu pentru că am eu o problema, ci pentru că există cercetări științifice cu privire la efectele negative pe care le provoacă purtatul măștii timp îndelungat.

Mai ales că, după ce s-a instituit această obligativitate a purtării măștii în toate spațiile, numărul de infectări a crescut. Este normal, pentru că nu mai avem oxigen și atunci toate bacteriile și virușîi pe care noi le expectorăm, le respirăm în mască, noi, după ce tragem aer în piept, le reintegrăm împreună cu alte bacterii și alți viruși, deci vă dați seama ce infecții se pot provoca în plămâni”, a spus Şoşoacă, într-un live pe Facebook.

Un răspuns

  1. HAUR si PSD trebuie scoase inafara legii inainte ca tzara sa redevina legionara. Urmatorul lor pas e sa’l suspende pe Iohannis. Altfel ne vedem la razboi civil fix de Craciun daca e musai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri