Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 al Capitalei, a reacționat după afirmația primarului general Nicușor Dan, referitoare la firma de salubritate. Armand spune că ea consideră că edilul Bucureștiului îi cere să achite facturile emise nelegal de această firmă.

„Am ascultat declarațiile Primarului General, privind situația gunoaielor din Sectorului 1. Acum, nu știu dacă actualul primar cunoaște la fel de bine contractul firmei de salubrizare cu Primăria Sectorului 1, însă apreciez că ne-a oferit o soluție: să plătim facturile emise nelegal de această companie.

Așadar, putem trece peste decizia Curții de Conturi, care a decis că tarifele pentru serviciul de salubrizare au crescut ilegal, putem trece peste faptul că nu avem buget votat și alocat pentru aceste facturi și nu putem face rectificarea bugetară, din cauza deficitului de 1 miliard de lei, putem trece peste dosarul de la DNA., privind creșterea nelegală a tarifelor.

Dar putem trece și peste faptul că am început să verificăm facturile emise de firma de salubrizare și am găsit, analizând aparatele GPS ale mașinilor, că serviciile facturate nu au fost prestate?!

Dacă putem face toate acestea, atunci îl rog public pe domnul Primar General al Bucureștiului să ne trimită o dispoziție semnată/parafată de dumnealui, prin care își asumă achitarea acestor facturi. Toți experții și tot aparatul Primăriei Sectorului 1 o să fie încântați. Va promit că vom face tot posibilul și ne vom conforma. Până atunci, îl rog să nu mai complice inutil lucrurile”, a transmis Clotilde Armand, pe pagina ei de Facebook.

215 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here