Caută
Close this search box.

SRI, aluzie pe Facebook legată de alegaţiile formațiunii AUR

sri

Serviciul Român de Informații (SRI) publică, pe pagina sa de Facebook, cu ocazia Zilei Constituției, articolul 4, care face referire la faptul că „România este patria comună și indivizibilă a tuturor cetățenilor săi”.

SRI publică articolul 4 al Constituției, aliniatul 2: „România este patria comună și indivizibilă a tuturor cetățenilor săi, fără deosebire de rasă, de naționalitate, de origine etnică, de limbă, de religie, de sex, de opinie, de apartenența politică, de avere sau de origine socială”.

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a câștigat un scor de 8,93% în Camera Deputaților și 9,1% în Senat, amintește Ziare,com.

AUR vine în Parlamentul României cu un discurs naționalist, homofob, anti-sistem, anti-covid, pro-ortodoxist și anti-occidental, militând pentru unirea Basarabiei cu România și promovând credința creștină.

Președintele Senatului partidului AUR, Sorin Lavric, arată, într-un editorial publicat pe platforma r3media.ro, că membrii formațiunii politice vor disloca partidele din Parlament.

Uniunea Scriitorilor se dezice de afirmățiile lui Sorin Lavric, lider al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), intrată de curând în Parlament, care afirmă că romii sunt o plagă socială și „bărbații nu caută în femei deșteptăciunea, profunzimea sau luciditatea”, și anunță că acesta, în mod firesc, nu va mai face parte din organizație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri