Alianţa USR PLUS are în total, 80 de parlamentari, însă reprezentanţii formaţiunii au anunţat că se vor bate în continuare pentru ”proiectele importante şi benefice pentru ţară”. ”Suntem pregătiţi şi pentru o guvernare reformatoare”, a transmis Alianţa USR PLUS, conform News.ro.

”Alianţa USR PLUS are în noul Parlament 80 de senatori şi deputaţi. Vom continua să ne batem în Parlament pentru proiectele importante şi benefice pentru ţară, indiferent de cât de incomode sunt ele pentru alte partide politice. De la „Fără penali în funcţii publice” la eliminarea unor categorii de pensii speciale şi impozitarea celorlalte, de la DNA-ul pădurilor la desfiinţarea Secţiei speciale şi modificarea legilor Justiţiei. Suntem pregătiţi şi pentru o guvernare reformatoare, pentru luarea deciziilor ferme de care România are nevoie şi pentru îndeplinirea celor 40 de angajamente asumate în campanie. Nu mai este timp de pierdut. O Românie fără hoţie trebuie să devină realitate”, a transmis, luni, USR PLUS.

Purtătorul de cuvânt al BEC Mircea Preoţescu a anunţat că în şedinţa de luni a Biroului Central Electoral au fost repartizate mandatele de deputaţi şi senatori la nivel naţional.

Astfel, PSD are 110 deputaţi şi 47 de senatori, în total 157 de mandate, PNL are 93 de deputaţi şi 41 senatori, în total 134 de mandate, Alianţa USR-PLUS are 55 deputaţi şi 25 de senatori, AUR are 33 deputaţi şi 14 senatori, în total 47 de aleşi, iar UDMR are 21 deputaţi şi 9 senatori, în total 30 de mandate.

1 COMENTARIU

  1. NU VA MAI CERTATI DOMNILOR,NU MAI ESTE TIMP DE ASA CEVA !! TARA ESTE IN SITUATII GRELE !! TRECETI LA TREBURI SERIOASE !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here