Caută
Close this search box.

Gigi Becali se retrage definitiv. ”La revedere, gata!”

Gigi Becali începe anul 2021 cu o decizie surpriză, la care foarte puțină lumea se aștepta.

Astfel, și în viitorul apropiat, omul de afaceri este decis să se preocupe doar de afaceri și de clubul de fotbal pe care îl patronează , fără niciun fel de ieșiri publice pe canalele mass-media.

Într-un interviu acordat unui post de televiziune, Becali admite că nu mai vrea să-și facă păcate, iar această rămânere în spatele cortinei îi aduce numai beneficii pe toate planurile.

Gigi Becali, decizie surpriză la început de an: Nu mă mai interesează, la revedere, gata

În prima zi a noului an, el a vorbit despre decizia sa de a ieși din viața publică. Patronul FCSB a explicat de ce a luat decizia de a nu mai apărea în emisiunile televizate, așa cum o făcea frecvent nu foarte cu mult timp în urmă.

Dacă odinioară era o persoană care se distra la petreceri, dansa, cânta muzică machedoneasca și era în centrul atenției oriunde mergea, anul acesta sărbătorile de iarnă au fost diferite. Și nu neapărat din cauza restricțiilor impuse de pandemia COVID-19

Patronul FCSB dezvăluie că aceste zile, pentru el, nu mai sunt dedicate petrecerilor: ”La mine sărbătoare nu înseamnă că mergem bem vin, mâncăm, ne distrăm, facem păcate. Nu tată! Pentru mine, sărbătoare înseamnă și mai strict, și mai credincios și mai mult la biserica și mai multe rugăciuni”, spune Becali pentru Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri