Românul de 25 de ani care a violat o fetiță de un an și jumătate și a bătut-o apoi până la moarte se numește Gabriel Robert M.. Muncitorul român era partenerul mamei lui Sharon Barni, fetița de 18 luni moartă în zona Como, și locuia cu acestea de aproximativ 3 luni.

Muncitorul român care a comis monstruoasa faptă este rezident la Lentate sul Seveso. De trei luni locuia în aceeași casă cu fetița pe care a violat-o și cu mama acesteia, Silvia Barni, o italiancă de 24 de ani, partenera sa. Românul este acuzat de maltratare care a dus la moartea unui copil și violență sexuală împotriva unei persoane sub vârsta de zece ani.

„A tras de un cablu și i-a căzut în cap radiatorul, dar nu părea ceva grav, fata a continuat să se joace”, a declarat românul de 25 de ani, căruia iubita îi lăsase în grijă fiica de un an și jumătate. Abia în jurul orei 18.00, bărbatul susține că a observat că micuța se simte rău. Prima care a realizat gravitatea situației a fost bunica copilului. Femeia și-a găsit nepoata inconștientă și cu o cămașă pătată de vărsături și a alertat serviciile de urgență. Potrivit milano.corriere.it, fetița era moartă când a ajuns la spitalul din Bergamo, unde a fost transportată de urgență cu elicopterul.

Medicii au constatat însă, la autopsie, că fetița de 18 luni a fost bătută și violată. Legiștii au arătat că fetița suferise leziuni compatibile cu traume contondente în diferite zone ale corpului, precum și răni compatibile cu abuzuri sexuale. Fetița a murit în ziua în care Gabriel Robert Marincat a avut-o în grijă, așa că autoritățile s-au îndreptat către el.

Cu câteva zile înainte să fie arestat, românul a fost alungat din casă de mama copilului, care, probabil, și-a dat seama că ceva nu se leagă în povestea îndrugată de el. Sâmbătă, Gabriel Robert M. a fost arestat sub acuzația de maltratare și violență sexuală în Lentate sul Seveso (Monza și Brianza), acasă la mama sa, unde se mutase după încheierea relației cu fosta sa parteneră. Prima infracțiune, care a dus la moartea victimei, poate fi pedepsită cu o condamnare de maximum 24 de ani de închisoare, în timp ce pentru violența sexuală poate primi până la 20 de ani după gratii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.